Kleuterparty met diverse films in Cinema AV

Facebook afbeeldingZondag 28 januari 10.30 uur is er een kleuterbios in Cinema Amstelveen aan het Stadsplein met Disney Junior Party. Er worden dan aflevering en van Mickey and the Roadster Racers,  Vampirina en exclusief van De Puppy Vriendjes vertoond. Tussendoor treedt Mickey Mouse aan als interactieve host: vanaf het doek vermaakt hij de kinderen in de zaal.

Die kunnen mee zingen en dansen met de leukste afleveringen van Disney Junior, waarvan er minstens een gloednieuw is en nooit eerder uitgezonden. Vanaf het grote bioscoopscherm praat Mickey Mouse de boel aan elkaar.

Disney Junior Party is een interactieve bioscoopbeleving: alle kinderen worden aangespoord mee te zingen en te dansen.

Om dat het om een Kleuterbios gaat, wordt het licht niet helemaal uit gedaan en het geluid iets zachter gezet dan bij een normale film. En na afloop gaan de kleuters naar huis met een ‘ik ben naar de film geweest’- diploma en een speciale goodie bag van Disney.

Verder zijn de volgende films te zien: Coco (Nl 2D), Ferdinand (NL 2D) en Paddington 2. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

 

 

Lees ook:Kleuterbios: Dikkertje Dap in Cinema AV
Lees ook:Kleuterbios: Masha en de Beer in Cinema AV
Lees ook:Jamaicaanse reggae sluit zomer P60 af
Lees ook:Kinderfilm ‘Coco’ van Disney in Cinema Amstelveen
Lees ook:‘Super’ dansvoorstelling voor kleuters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.