Fotopuzzeltocht van ‘Kerk voor Westwijk’

CIMG2665Al weer een week geleden – door allerlei problemen komt het nieuw dus een beetje laat op deze blog – hield ‘Kerk voor Westwijk’ een fotopuzzeltocht voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Drie teams vertrokken uit wijkcentrum Westend voor hun speurtocht door Westwijk. De deelnemers gingen enthousiast van start.

De route was te vinden door van foto naar foto te lopen, maar er werd meer verwacht. Tijdens de wandeling waren er tal van vragen te beantwoorden, foto zoekopdrachten en ook was er een sportieve opdracht: het nemen van strafschoppen.

Eenmaal terug in Westend werden de teams getrakteerd op limonade en ijs en in het bijzijn van de ouders vond een prijsuitreiking plaats.  Medailles voor de winnaars en voor elke deelnemer een tasje met een leuke verrassing.

‘Kerk voor Westwijk’is een (kerkplant) project van de Stadshartkerk. Die wil in de wijk een nieuwe kerk stichten. Speerpunten van de strategie zijn:  Helpen, Zoeken en Volgen.

‘Wij willen het sociale welzijn van bewoners in en rond Westwijk helpen versterken door het omzien naar elkaar te stimuleren. Samen willen wij zoeken naar de zin van het leven. En wij willen elkaar en anderen helpen Jezus te leren kennen en samen Hem te volgen’, meldt de Stadshartkerk.

 

Lees ook:Fotopuzzeltocht in Westwijk
Lees ook:Plannen voor kerkgemeenschap in Westwijk
Lees ook:‘Aan Tafel’”: cursus over christelijk geloof
Lees ook:Kerskrans maken op gezellige avond in Westwijk
Lees ook:Bouw Westwijk 2 gestart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.