Fotopuzzeltocht in Westwijk

FotopuzzeltochtVoor kinderen van 6-12 jaar is er zaterdag 8 juni een (gratis) fotopuzzeltocht, die begint en eindigt in wijkcentrum Westend aan het Westwijkplein. Het is de bedoeling de route aan de hand van foto’s te vinden en tijdens de wandeltocht vragen te beantwoorden én een sportieve opdracht uit te voeren. De teams zullen onder begeleiding van een volwassene steeds 5 minuten na elkaar van start gaan (in verschillende richtingen).

De tocht wordt georganiseerd door de Stadshartkerk, bezig met het project ‘Kerk voor Westwijk’. De puzzeltocht is daarvan een onderdeel.  Het is de bedoeling in nieuwe kerkgemeenschap in de wijk te stichten. Het project kent drie speerpunten: Helpen, Zoeken en Volgen.

‘Wij willen het sociale welzijn van bewoners in en rond Westwijk helpen versterken door omzien naar elkaar te stimuleren. Samen willen wij zoeken naar de zin van het leven. En wij willen elkaar en anderen helpen Jezus te leren kennen en samen Hem te volgen’, meldt de Stadshartkerk.

Met het aanbieden van activiteiten, evenementen, gesprekskringen en cursussen wil ‘Kerk voor Westwijk’ mensen de gelegenheid geven elkaar te ontmoeten. Daartoe worden allerlei initiatieven genomen, variërend van een hulpactie tot een sportieve activiteit of ‘een goed gesprek’. Het programma voor de puzzeltocht ziet er als volgt uit: 14.00 uur Inloop met koffie/thee/limonade en iets lekkers, een half uur later teamindeling en aanwijzingen voor de fotopuzzeltocht. Om 14.45 uur start eerste team, dat een uur later terug wordt verwacht. In Westend kunnen de kinderen vervolgens gezellig samenzijn onder het genot van frisdrank / limonade en een traktatie. Om 16.15 uur volgt de prijsuitreiking aan het winnende team. Aanmelden kan telefonisch bij Ewoud Holsappel, telefoonnummer 06-428 07 484 of per e-mail,  met vermelding van naam, leeftijd, adres / telefoonnummer van de deelnemer(s)naar: [email protected].

 

Lees ook:Fotopuzzeltocht van ‘Kerk voor Westwijk’
Lees ook:Plannen voor kerkgemeenschap in Westwijk
Lees ook:‘Aan Tafel’”: cursus over christelijk geloof
Lees ook:Kerskrans maken op gezellige avond in Westwijk
Lees ook:Predikant Stadshartkerk ook in Amsterdam aan de slag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.