Kerskrans maken op gezellige avond in Westwijk

‘Kerk voor Westwijk’, een project van de Stadshartkerk, houdt dinsdag 10 december (19.15 uur) een gezellige creatieve avond in Westwijk, samen met anderen in de wijk. Onder het genot van koffie, thee en iets lekkers maakt men een kerstkrans, om aan de deur te hangen of op tafel te leggen, bijvoorbeeld met windlicht. Waar dat gebeurt, zeggen de organisatoren pas na aanmelding. Dat kan bij Rineke Kaal, telefoon 020-3657206 of per e-mail via [email protected]

Behalve het maken van een sfeervolle kerstdecoratie, staan ontspanning en gezelligheid voorop, zeggen de organisatoren. Voor materiaal wordt gezorgd, deelnemers hoeven alleen een tangetje mee te nemen voor het knippen van binddraad (en eventueel een lijmpistool).

De creatieve avond is bestemd voor iedereen die na de Sinterklaasdrukte en vóór de hectiek van de feestdagen van eind december even wil ontspannen en graag zelf een kerstdecoratie maakt, meldt de ‘Kerk voor Westwijk’. De avond duurt tot 21.30 uur en kost € 15 (voor het materiaal per krans). Wie zich aanmeldt, maar niet komt opdagen, krijgt geen geld terug. Wel kunnen dan de materialen voor de krans alsnog worden afgehaald.

Aanmelding en betaling van de materiaalkosten is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 6 december.

Lees ook:Creatieve Paasworkshop in Westend
Lees ook:‘Aan Tafel’”: cursus over christelijk geloof
Lees ook:‘Vallende sterren’: kerstprogramma in P60
Lees ook:Fotopuzzeltocht van ‘Kerk voor Westwijk’
Lees ook:Kliederkerk over ‘Lichaam van Christus’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.