Wethouders inventariseren ondernemerswensen Oude Dorp

Groot (links) en Levie

Om er achter te komen wat er bij de ondernemers in het Oude Dorp leeft, gingen de wethouders Levie van Ruimtelijke Ontwikkeling en Groot van Economische Zaken maandagavond (31 oktober) met hen in gesprek. Er waren meer dan twintig winkeliers, horeca- en andere ondernemers bij aanwezig, gevestigd aan Dorpsplein, de Dorpstraat en de Stationstraat. De bestuurders riepen hen op ideeën aan te dragen over thema’s als parkeren, afvalzorg en het uitbreiden van terrassen. Het Oude Dorp is de afgelopen jaren kwalitatief sterk verbeterd, qua zowel aanbod als uitstraling. Die trend moet worden voortgezet, vinden B&W.  Zij zeggen zich daarom in te spannen voor het scheppen van de daarvoor nodige randvoorwaarden.

 

 

 

 

Lees ook:Ambtelijk team gaat succes Dorp begeleiden
Lees ook:Vanavond kerstsamenzang in Oude Dorp
Lees ook:Dwangsom voor ‘foute’ terrassen
Lees ook:Kerstzang Oude Dorp gaat niet door
Lees ook:Klachten over hinder in Oude Dorp

4 reacties op “Wethouders inventariseren ondernemerswensen Oude Dorp

  1. Anneke

    Meer open horeca en geen besloten of door te hoge prijzen hoogdrempelige horeca. Er hoeven heus geen blerende Leidsepleintenten te zijn, maar wat goedkope steaktenten, pannenkoekhuis en kroegjes en een groot terras voor het museum zou ook wel leuk zijn. Kortom voor elk wat wils en niet enkel opgepimpte horeca zoals het voormalige Dorstige Hert.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Frank Bikker

    Leve “Het Cafe”. De eigenaren van deze tent weten exact waren de gewone gemiddelde Amstelvener al jaren naar snakt. Leve Han en Huug.

      /   Beantwoorden  / 
  3. gerben

    God verdween uit het Oude Dorp. Nu is/hou je alles voor mogelijk.

      /   Beantwoorden  / 
    1. x

      Daarom zijn die boekjes van Maks bestsellers en gaan die opgelikte en opgedirkte zaken in het Stadshart achter elkaar op de fles. Men is er nog steeds niet achter dat in Amstelveen de mensen met de hoogste inkomens wonen, maar ook met de hoogste hypotheken.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.