Villa Randwijck: afhaalplek plastic zakken

De pas geopende (tijdelijke) Villa Randwijck aan de Bourgondischelaan is nu ook een afhaalpunt van plastic zakken voor het scheiden van plastic. Men kan de zakken ophalen tijdens de openingsuren van Villa Randwijck. Die zijn als volgt: Dinsdag 22-4: 15:00 – 17:00 uur  (Buurt &Co); woensdag 23-4: 10:00 – 12:00 uur  (koffietijd); donderdag 25-4: 12:00 – 15:00 uur  (theetijd); vrijdag 26-4:  16:00 – 18:00 uur  (borreltijd); zaterdag 27-4: 15:00 –17:00 (thee/borreltijd). 

Donderdag 24 is er bewonersoverleg, georganiseerd door wijkplatform Randwijck. Dat begint om 20.00 uur. Op de agenda staan onder meetr het voorstellen ban de wijkcoach Helma Keesom en een update van de wijkplannen. Ook worden de resultaten van de wijkschouw in maart door de wijkagent en wijkbeheer gepresenteerd.

De bewoners die op een bijeenkomst aanwezig zijn vormen op dat moment het wijkplatform. Het platform heeft een kern van actieve bewoners die het dagelijks bestuur vormen, dat de lopende zaken regelt.

Koningsdag
Tijdens deze eerste Koningsdag is er voor iedereen vrijmarkt op en rond het schoolplein van de Roelof Venemaschool, Catharina van Clevepark 10, van
09:00 -12:00 uur. Ook is er gelegenheid de koning en koningin via live beelden in de gymzaal van de school te volgen. Bij regen gaat het Koningsfeest in Randwijck niet door.

Lees ook:Commissies voor groen en vuil in Randwijck
Lees ook:Reserveren voor vrijmarkt al begonnen
Lees ook:Elf kilo plastic afval per huishouden
Lees ook:Lezing over verzetshelden in Randwijck
Lees ook:Buurtcafé en meer bij Villa Randwijck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.