Buurtcafé en meer bij Villa Randwijck

RandwijckHet Buurtcafé van Villa Randwijck is in het nu begonnen nieuwe seizoen open op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en vrijdag van 13.00 tot 15.00 uur. De maandelijkse Buurtborrel is verplaatst naar de tweede vrijdag van de maand, de Villa Musica muziekavonden vinden vanaf oktober plaats op de eerste vrijdag en de zwerfvuilclub op de laatste zaterdag van de maand.

De verbouwing in de voormalige Michiel de Ruyterschool, waarin Villa Randwijck wordt gehuisvest, gaat bijna beginnen. Eind december 2017 gaat de locatie aan de Bourgondischelaan sluiten.

De kleine gymzaal van de nieuwe locatie (of school) wordt dan tijdelijk ingericht voor de lopende activiteiten. Als de verbouwing klaar is, wordt de gymzaal verbouwd en krijgt dan onder andere een mooie houten schokabsorberende sportvloer.

Ontmoetingsroute

Sharon Boelsma, wijkcoach van Randwijck en Wilma Stokkel, Vita welzijn, bewoners uit voor de Ontmoetingsroute van 23 september tot en met 1 okt. Daar kan men kennismaken met verschillende activiteiten van organisaties, burger initiatief groepen en vrijwilligers die zijn actief zijn in de wijken Randwijck, Elsrijk, Stadshart, Bankras en Kostverloren.

Op dinsdag 26 september kan men ontbijten van 10.00-12.00 uur, op woensdag 27 september lunchen van 13.30-14.45 uur en donderdag 28 september is er een filmavond met ‘Intouchables’ van 19.30-21.30 uur. Voor alle drie de activiteiten kan men zich aanmelden via [email protected] of bel: 06-20420989.

 

Lees ook:Villa Randwijck naar ander pand
Lees ook:Verbouwing Villa Randwijck eind 2017 klaar
Lees ook:Villa Randwijck: afhaalplek plastic zakken
Lees ook:Floriaan Wempe kwartet in Randwijck
Lees ook:Lezing over Poetin in Villa Randwijck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.