Lezing over verzetshelden in Randwijck

M. de Ruyterschool

M. de Ruyterschool

De wijkonderneming Villa Randwijck besteedt op 3 en 6 mei aandacht aan de herdenking van de Tweede Wereldoorlog. Op dinsdagavond 3 mei wordt in haar gebouw aan de Bourgondischelaan 3 de bekroonde documentaire ‘The Real Inglorious Bastards’ vertoond. Zaterdagmiddag 6 mei wordt is er een lezing over de verzetshelden in Randwijck, met aansluitend een wandeling door de wijk langs de verzetshuizen en historische plekken.

Ook Koningsdag wordt in de wijk gevierd, met onder meer een vrijmarkt op het plein bij het schoolgebouw aan het Catharina van Clevepark 10 (voormalige Michiel de Ruyterschool), het pand waar binnenkort Villa Randwijck wordt gevestigd. “Van te voren je plaats afplakken mag”, meldt de organisatie. Dit jaar is er ook live-muziek van de band ‘Alsof je een koffer bent’ van 11.00-14.00 uur.

Voor de allerkleinsten is er een springkussen. Oudere kinderen kunnen van 10.00-13.00 uur weer in grote ballen proberen over het water te lopen. Dit kost € 2 voor 5 minuten. Het buurtcafé in de school is open van 09.00-15.00 voor koffie, thee en limonade. Bij slecht weer wordt Koningsdag in het schoolgebouw gevierd.

Informatie: [email protected] of bel: 06-2042 0989

 

Lees ook:Villa Randwijck naar ander pand
Lees ook:Commissies voor groen en vuil in Randwijck
Lees ook:Villa Randwijck: afhaalplek plastic zakken
Lees ook:Verbouwing Villa Randwijck eind 2017 klaar
Lees ook:Gemeenteraad bezoekt Randwijck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.