Nieuw wijkcentrum Keizer Karelpark wordt deel van scholencomplex

Er komt geen afzonderlijk wijkcentrum voor Keizer Karelpark, maar een complex met ook basisscholen, peuterspeelzalen, naschoolse opvang en gymzalen. Dat multifunctionele centrum wordt, als het aan B en W ligt, gebouwd aan de Hortensialaan, waar nu nog de school Panta Rhei staat. Die verhuist naar een nieuwbouwlocatie aan Pandora. Het college komt met een concept nota van uitgangspunten, waarover burgers nog hun zienswijze kunnen geven.

De nota bevat de uitgangspunten voor de ontwikkeling van het gebied. Het multifunctionele wijkcentrum en een wijksteunpunt voor ouderen zijn daar onderdeel van. In de nota staan verder de minimaal gewenste speelvoorzieningen in het gebied. Mocht er ruimte zijn voor woningbouw dan wordt een deel gebouwd in het ‘betaalbare’ huursegment, waaronder in Amstelveen €485 per maand wordt verstaan. De gebiedsontwikkeling maakt deel uit van het Programma Integraal Accomodatiebeleid (PIA1). Over de ontwerp nota van uitgangspunten organiseert de gemeente, na overleg met het wijkplatform, een inloopavond. Deze wordt waarschijnlijk gehouden op 31 oktober.

Lees ook:Geen geld voor verplaatsing watersport
Lees ook:‘Geen openbaar vervoer naar wijkcentrum Keizer Karelpark’
Lees ook:Bedrijven en kerk aan Handweg ‘in de etalage’
Lees ook:De Laagte verdwijnt in reconstructie Amstelveen noord
Lees ook:Wijkcentrum Keizer Karelpark op plaats van Panta Rhei

Eén reactie op “Nieuw wijkcentrum Keizer Karelpark wordt deel van scholencomplex

  1. janet parlevliet

    Je verhaal over het wijkcentrum KKpark loopt niet. Kijk even naar de zinsbouw Johan. Hartelijke groetjes janet

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.