Geen geld voor verplaatsing watersport

Voorlopig heeft de gemeente geen geld voor verplaatsing van Watersportvereniging Amstelveen (WSA) van de Handweg naar de omgeving van het Raadhuis. Dat blijkt uit de Nota van Uitgangspunten voor de reconstructie van de noordelijke Poeloever (het gebied rond het voormalige openluchtzwembad). De verhuizing van WSA zou in de toekomst gefinancierd moeten worden uit de grondopbrengsten van het plangebied Oostelijke Poeloever, waar woningbouw is gepland en de watersporters nu hun domicilie hebben en waarvoor een Nota van Uitgangspunten wordt voorbereid. De WSA vindt overigens dat zij aan de noordelijke Poeloever te weinig ruimte zou krijgen

Lees ook:Kritiek watersporters op Poeloeverplannen
Lees ook:Toekomst watersportclub nog onzeker
Lees ook:Bedrijven en kerk aan Handweg ‘in de etalage’
Lees ook:Fietsroute rond Poel bijna compleet
Lees ook:Watersportvereniging blijft aan Handweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.