Metal show in P60

Logo P60In samenwerking met Unique Records presenteert P60 op donderdag 12 oktober om 19.30 uur de vijfde editie van de Gutting Europe tour, met Ingested, Condemned, Cytotoxin en Carnophage. Een heavy metal avond.

Headliner van deze show is het Britse Ingested. Dit vijftal heeft het afgelopen jaar grote stappen gemaakt en bestaat uit absolute pioniers op het gebied van underground extreme metal. Dit zal bovendien de laatste tour zijn voordat ze in 2018 met de opvolger van ‘The Architect of Extinction’ op de proppen zullen komen. De band speelt in P60 een show met alle bekende klassiekers, maar zal er ook ruimte zijn voor nieuw materiaal.

Vanuit het zonnige San Diego, California, komt Condemned uit de VS mee om de support voor zijn rekening te nemen. Begin dit jaar bracht de band het goed ontvangen derde album uit, ‘His Divine Shadow’.

Cytotoxin omschrijft zijn stijl als Chernobyl death metal, niet zo gek ook met albumtitels als ‘Plutonium Heaven’ en ‘Radiophobia’. Het Duitse vijftal komt eind juli met het schijfje ‘Gammageddon’.

Om de avond te openen is het Turkse Carnophage gestrikt. Het is de eerste Europese tour voor dit veelbelovende vijftal en vanavond presenteren ze hun songs van het in 2016 verschenen ‘Monument’.

 

Lees ook:Drie Arctische bands in show P60
Lees ook:Stream Of Passion in P60
Lees ook:‘Hardste’ metal bands in P60
Lees ook:Dopethrone in P60
Lees ook:Duo White Miles in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.