Take No Prisoners in P60

Logo P60De band Take No Prisoners uit Amsterdam speelt donderdag 8 juni (20.30 uur) in P60, om zijn eerste EP release te vieren. Ook de bands Dock 83 en Subvert zijn er. ‘Een avond met de beste opkomende hardcore / metalcore bands van dit moment, voor fans van Touché Amoré, The Ghost Inside en La Dispute’, meldt P60.

Take No Prisoner heeft in korte tijd een grote indruk achtergelaten bij de fans. Met een verfrissende blik op verschillende sociale aspecten en levensverhalen die vertellen over hun dagelijkse obstakels, wisten de band al snel een plekje in het hart van menig bezoeker te veroveren. De muziek van het Amsterdamse vijftal kan het best beschreven worden als melodische hardcore, met invloeden uit zowel screamo als metal.

Als support hebben de mannen van Take No Prisoners hun vrienden van Dock 83 uit Utrecht en Subvert uit Leiden uitgenodigd om te komen spelen. Dock 83 deelde eerder het podium met bijvoorbeeld Stray From The Path en touren nu door het land met hun eerste volledige album ‘Ceylon’. Subvert haalt inspiratie uit de muziek van bands als Counterparts en Defeater, bracht afgelopen augustus hun eerste, gelijknamige EP uit en zal met hun melodische hardcore de perfect opening van de avond verzorgen.

Donderdag 18 mei presenteert Nederlands trots op hardcore gebied – No Turning Back – namelijk zijn nieuwste album, ‘No Time To Waste’.

 

Lees ook:Drie bands in P60
Lees ook:Lokale en regionale bands in P60
Lees ook:Funeral Whore in P60
Lees ook:20 jarig No Turning Back in P60
Lees ook:Nieuw seizoen stampend van start in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.