Lokale en regionale bands in P60

Logo P60Er komt in P60 weer een Local the Night aan. Op donderdag 9 februari zijn er lokale en regionale bands te horen en zien: Room For Elephants, Take No Prisoners, Hammer Of Dawn en Kay Koopmans.

In de loop van de jaren vormde het evenement de opstap naar succes voor veel formaties. Local the Night is volgens P60 een prima manier om te netwerken, podiumervaring op te doen en meer optredens te genereren.

Sinds het vorig jaar verschenen debuutalbum ‘Scratching the Sufrace’ en hun uitverkochte release show in the Sugar Factory speelde Room For Elephants in ongeveer elke zaal die Nederland rijk is. Met een mix van bluesrock en garage. Zelf noemen ze Foo Fighters en Gary Clark Jr. als hun voornaamste invloeden.

Take No Prisoners is een post-hardcore / melodic hardcore band uit Amsterdam, gevormd in het begin van 2016. Sterk geïnspireerd door bands als Touché Amore, Have Heart, La Dispute, Defeater en Being As An Ocean vertellen zij persoonlijke verhalen.

De Amsterdamse band Hammer Of Dawn maakt heavy, groove en trash metal en is opgericht in 2013. De huidige line-up van de band bestaat sinds begin 2016 uit: Martin Passchier – Vocals; Robin Bosman – Gitaar; Boris van Son – Gitaar; Nikolai Bijlsma – Bass; Lloyd Rode – Drums.

Op het P60 Plugt Uit podium staat: Kay Koopmans. Drie jaar geleden speelde Kay met een rockband in zalen in Amsterdam en omstreken, hij stond hierbij onder andere in de Beurs van Berlage en de Winston Kingdom. Na dit project was het echter tijd voor rust en begon hij akoestisch liedjes te schrijven. Zijn optredens zijn een mix van eigen nummers en covers van bekende en minder bekende artiesten.

 

 

 

Lees ook:Zes bands bij Local XXL in P60
Lees ook:Swingen bij Local the Night in P6
Lees ook:Twee CD-releases in P60
Lees ook:Nieuw festival voor lokale topbands
Lees ook:Kersteditie van Local the Night

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.