Weer Blacksun Corp in P60

Logo P60Een nieuwe editie van Blacksun Corp is er vrijdag 1 april (20.00 uur) in P60. Deze keer staan Grendel, H.EXE en Benjamin’s Plague op het programma.

Grendel werd opgericht in 1997 door Jos Tucker en doet denken aan bands als Wumpscut en Leætherstrip. De formatie speelde onder andere samen met het Noorse Combichrist en is tegenwoordig voornamelijk in het buitenland te vinden, waar zij festivals als Summerbreeze en Amphi Festival bezoekt.

H.Exe is een harsh electro / aggrotech band uit Wroclaw, Polen, werd in 2010 opgericht door een aantal industrial DJ’s en leden uit verschillende black en pagan metal bands. In 2012 werd een producer toegevoegd de sound écht vastgelegd: rauwe elektronica met een scherpe rand metal.

Benjamin’s Plague is het solo project van Benjamin Schoones. De act combineert agressieve, melancholische teksten met krachtige melodieën. Hij heeft het podium van onder anderen M’ere Luna en Infest mogen betreden en intussen een aardige discografie op zak. Om de avond helemaal compleet te maken zullen ook resident DJ’s Nachtraaf, DJ FritZ, DJ KWOAD en danseres viXXXen aanwezig zijn.

 

Lees ook:Drie Arctische bands in show P60
Lees ook:Spartan 2 januari in P60
Lees ook:CD release Sinister in P60
Lees ook:Twee CD-releases in P60
Lees ook:Teksten over ‘satanische rituelen’ in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.