Jungle by Night in schouwburg

Jan15 GZ Jungle by Night_PFPowerformatie Jungle by Night uit Amsterdam komt vrijdag 15 januari (20.00 uur) met nieuw werk naar Schouwburg Amstelveen. De negenkoppige formatie viert haar 40-jarige jubileum. Bovendien maakt dit concert deel uit van het landelijke BankGiro Loterij Theaterweekend op 15, 16 en 17 januari en kost daarom maar € 10.

Jungle by Night groeide uit tot een wereldwijd succes. Met 4 en 5 sterren reviews voor zijn eerste albums trok de band op zegetocht over de wereld. Fuji Rock in Japan, Montreal Jazz in Canada, Rough Trade in New York, Lowlands, Sziget, Dour en zo’n 300 andere shows.

In Schouwburg Amstelveen presenteert de groep opnieuw een omix van Afrobeat, Ethio-jazz, rock, dance, hiphop en dub. Dit zal het eerste concert zijn waar de formatie nieuwe nummers speelt. Het is ook haar laatste live optreden alvorens binnenkort de studio in te duiken om een nieuw album op te nemen. Na afloop van het concert is er een afterparty met DJ.

Op 15,16 en 17 januari 2016 wordt in Nederland voor het eerst het BankGiro Loterij Theaterweekend gehouden, een initiatief van het Prins Bernard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds, mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij. Zo’n vijftig deelnemende theaters bieden een aansprekend programma aan voor € 10 per voorstelling.

 

 

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen::www.schouwburgamstelveen.nl.

 

Lees ook:Twee extra muziekvoorstellingen schouwburg
Lees ook:Cobra krijgt twee ton uit loterij
Lees ook:Tribute Night AC/DC in P60
Lees ook:Big, Black & Beautiful in Schouwburg
Lees ook:Laatste Local The Night en dance in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.