Tribute Night AC/DC in P60

16-04-15_LegendsOfRock_PosterOp vrijdag 15 april (21.00 uur) presenteert P60, in samenwerking met Artists & Bands Bookings, een Tribute Night met AC/DC tribute IC/TC (BE) en Guns N’ Roses/Slash tribute Slash N’ Roses.

De Belgische band IC/TC heeft slechts één doel voor ogen: de best mogelijke tribute zijn aan het legendarische AC/DC. Naast de Angus Young en Brian Johnson look- én soundalikes staat IC/TC garant voor een complete AC/DC ervaring. Gewapend met vuurwerk, een boel Marshalls en uiteraard de typische kanonnen slaagt IC/TC er keer op keer in het publiek het ultieme AC/DC gevoel te laten beleven.

De band knalt klassiekers uit de complete AC/DC catalogus. Van High Voltage uit 1976 tot en met Rock Or Burst uit 2014. Alle krakers die AC/DC tot hun legendarische status hebben verheven, als Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, Let There Be Rock en Thunderstruck, komen langs met daarnaast enkele obscure pareltjes voor de liefhebber.

Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende gitaar legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Slash N’ Roses zet een daverende show neer met spetterende uitvoeringen van de beste songs die Slash in zijn carrière gemaakt heeft.

De setlist van Slash N’ Roses bevat daarmee de grootste hits van Guns N’ Roses als Welcome To The Jungle, November Rain, Sweet Child O’Mine en de betere album nummers. Daarnaast komen uiteraard ook de beste songs van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en het ‘solo’ album “Slash” voorbij.

 

Lees ook:‘Reggaetoppers’ in P60
Lees ook:Rootsriders met ode aan Bob Marley in P60
Lees ook:Guilty Pleasure Night met Queen Forever in P60
Lees ook:Mostly Autumn weer in P60
Lees ook:Rockster Dilana in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.