Twee extra muziekvoorstellingen schouwburg

 

Jungle by Night

Jungle by Night

Schouwburg Amstelveen heeft twee muziekvoorstellingen toegevoegd aan seizoen 2015-2016. De negenkoppige powerformatie Jungle by Night luidt op vrijdag 15 januari ter ere van het 40-jarig jubileum van de schouwburg het nieuwe jaar in. Daarnaast geeft VanVelzen op donderdag 28 april samen met The Hibby GB’s uit Kenia een swingend theaterconcert.

Jungle by Night

De negenkoppige powerformatie Jungle by Night uit Amsterdam is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een wereldwijd succes en weet bij uitstek hoe een muzikaal feest gevierd moeten worden. Met 4 en 5 sterren reviews voor hun eerste albums trok de band op zegetocht over de wereld. Fuji Rock in Japan, Montreal Jazz in Canada, Rough Trade in New York, Lowlands, Sziget, Dour en zo’n 300 andere shows. Zonder uitzondering kregen zij het publiek 200% mee en waren de recensies meer dan lovend. Op vrijdag 15 januari staan zij in Schouwburg Amstelveen met hun onnavolgbare mix van Afrobeat, Ethio-jazz, rock, dance, hiphop en dub, ter ere van het 40-jarig jubileum van de schouwburg. Inclusief afterparty.

VanVelzen

Samen met The Hibby GB’s uit Kenia en zijn eigen band trakteert Roel van Velzen het publiek op donderdag 28 april met Call It Luck op een theatershow waar de energie van af spat. Tijdens zijn bezoek aan Afrika wordt VanVelzen geïnspireerd tot het schrijven van het album Call It Luck.

Bij een vredesconcert ontmoet hij de Keniaanse muziekgroep The Hibby GB’s en hun aanstekelijke energie, samenzang en manier van bewegen werkt verslavend: ‘Ik wilde niets liever dan bij ze in de buurt blijven.’ Call It Luck combineert VanVelzen-repertoire met Keniaanse souplesse. Van kleine, ontroerende liedjes tot grote strijdliederen met veel vocaal vuurwerk. Deze swingende theatershow stuurt iedereen gegarandeerd vol positieve energie naar huis. Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar: www.schouwburgamstelveen.nl.

 

 

 

 

Lees ook:Musical ‘Hotel de Grote L’ in schouwburg
Lees ook:Jungle by Night in schouwburg
Lees ook:Prinsessia (tv) nu in schouwburg
Lees ook:Programma P60
Lees ook:Night Flight to Rio met nieuwe naam in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.