Seminar over carrière naast sport gaat niet door

Logo OA Logo 25jrHet seminar ‘De uitdaging van een dubbele carrière’, over sport en studie, gaat donderdag niet door. Het zou worden gehouden in het gebouw van MBO Amstelland en was georganiseerd door Stichting Sportbedrijf Amstelveen, het MBO College Amstelland, de Hogeschool van Amsterdam / Topsport Academie Amsterdam en Ondernemersvereniging Amstelveen, maar er was te weinig belangstelling voor.

Al die organiserende instanties hebben kennelijk geen rekening gehouden met de talloze activiteiten die er donderdag wegens de internationale vrouwendag (8 maart) en die aan de vooravond van de raadsverkiezingen al zijn.

“Neemt niet weg dat het voor ons van groot belang is dat topsporters, docenten, ondernemers en ouders met elkaar in gesprek Sportbedrijf-Amstelveen-II-1-250x125gaan en hun ervaringen delen om te komen tot nieuwe inzichten en oplossingen”, zeggen zij nu. “We gaan met elkaar proberen het thema op een andere manier onder de aandacht te brengen.”

Wie suggesties heeft kan contact opnemen met [email protected]

 Stelling

Op de nu afgelaste avond zou worden gepraat over de stelling: ‘Je hebt als topsporter geen opleiding nodig; je persoonlijke ontwikkeling gebeurt binnen de sport.’ Daartegen zijn nogal wat argumenten aan te dragen. Behalve directeur Peter Verdaasdonk van het Sportbedrijf zou Dennis van Vlaanderen, Programma Manager Dual Careers Topsport Academie Amsterdam, Kitty van Male van het Nederlands hockeyteam en Abel Tamata, ex-profvoetballer PSV, ADO Den Haag er aan meewerken. Verder waren twee workshoprondes gepland.

Lees ook:Seminar over combinatie topsport en studie
Lees ook:Symposium over topsport en opleiding
Lees ook:ROC start opleidingen Sport, gezondheid en pedagogisch werk
Lees ook:Minitennisbaan aan Startbaan voor de jeugd
Lees ook:Vrijwilligers academie voor cursusvraag en -aanbod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.