Vrijwilligers academie voor cursusvraag en -aanbod

2014-vrijwilligers-academie-amstelland[1]training_350[1]‘Een verbindende factor tussen vraag en aanbod’ wordt de gloednieuwe Vrijwilligers Academie Amstelland genoemd. Het is een soort aanhangsel van de Vrijwilligerscentrale, met een eigen website, waarop vrijwilligers ondersteuning voor hun werkzaamheden en aanbieders van scholing kunnen vinden. Een platform voor vrijwilligers en organisaties.

Vrijwilligers in Amstelland kunnen door de website hun kennis verbreden door middel van de aangeboden cursussen, zegt de academie. Het aanbod van diverse organisaties is te zien op www.vrijwilligersacademie-amstelland.nl. Men kan via de website ook op de cusus van zijn keuze inschrijven. Als men een bepaalde cursus zoekt, maar die op het platform niet vindt, kan men dat laten weten, zodat de academie de wens kan doorgeven aan organisaties waarmee wordt samengewerkt. ‘Bij voldoende vraag kunnen we een cursus, of workshop ontwikkelen’, meldt de academie c.q. centrale. Telefoon: 020 7600054.

De Vrijwilligersacademie Amstelland is ontstaan uit een samenwerking tussen de Vrijwilligerscentrale en acht grotere organisaties in Amstelveen en Aalsmeer:  Stichting Brentano Amstelveen, De Zonnebloem, Rode Kruis, De Zonnehuisgroep, Sportbedrijf Amstelveen, het Mantelzorg Steunpunt, Zorgcentrum Aelsmeer en VITA Welzijn en Advies.

Lees ook:Vrijwilligers Academie start reclame campagne
Lees ook:Vrijwilligers Academie: virtueel knooppunt
Lees ook:Cursus voor bestuursleden
Lees ook:Basistraining gespecialiseerde vrijwilligers
Lees ook:Duidelijker vrijwilligersbeleid gemeente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.