Rabosteun voor organisaties AV

rabobank-logo-print[1]Drie projecten in Amstelveen kregen een financieel steuntje in de rug van de Rabobank Amstel en Vecht. Het zijn een concert van Muziekvereniging Bovenkerk, een buitenlandse reis van de stichting Rolstoeldansen en jongleerapparaten van Circus Pretpiste. Dat geld komt uit het zogenoemde Coöperatief Fonds van die bank. Per project wordt maximaal 2500 euro uitgekeerd. Overigens wel Rabo niet meer, zoals in het verleden, melden hoeveel elke vereniging of stichting ontvangt.

In totaal kregen veertien projecten in Amstelland deze maand geld. Meermalen per jaar worden aanvragen beoordeeld. De sluitingsdatum voor de eerstvolgende ronde (aanvragen tot € 2.500) is 6 januari 2015. Uitslag medio februari.

Organisaties die u in aanmerking willen komen voor een hoger bedrag kunnen meedoen aan de verkiezingen. De sluitingsdatum daarvoor is 10 december. Nominatie volgt in januari, de uitslag medio april. Meer informatie vinden op www.rabobank.nl/amstelenvecht onder het kopje “Coöperatief Fonds”. Het fonds is bedoeld om een steuntje in de rug te geven aan projecten die de regio verbeteren of versterken. Het wordt gevoed doordat een deel van de winst daarvoor opzij wordt gezet.

 

 

Lees ook:Rabogeld voor drie Amstelveense projecten
Lees ook:Verenigingen kunnen weer geld vragen aan Rabofonds
Lees ook:Rabobankgeld voor twee Amstelveense projecten
Lees ook:Geld uit Rabofonds voor 3 instellingen AV
Lees ook:Verenigingen kunnen weer hulp voor projecten vragen bij Rabobank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.