Rabobankgeld voor twee Amstelveense projecten

logo_RabobankVoor twee Amstelveense projecten komt er financiële hulp uit het regionale Rabobank Coöperatief Fonds, Dat fonds is bestemd om verenigingen en stichtingen een steuntje in de rug te geven bij de financiering van bepaalde – relatief kleine – projecten. Het geld voor Amstelveen van de Rabobank Amstel en Vecht gaat in Amstelveen naar het Joodse Hospice Immanuël voor de aanschaf van een blaasscanner voor terminale patiënten en naar de renovatie van het clubhuis van AFC Nautilus. Hoeveel er voor elk van de twee is uitgekeerd, wil de bank niet zeggen.

Voor de stichting van een schilderij van Ouderkerk gaat er een bijdrage naar de daar gevestigde stichting Erfgoed Amstelland. In totaal krijgen negen organisaties een bijdrage van maximaal 2.500 euro. In totaal is er bijna 20 mille uitgetrokken.

Verenigingen, stichtingen en instellingen kunnen het hele jaar aanvragen indienen. Verscheidne keren per jaar worden die beoordeeld. De sluitingsdatum voor de eerstvolgende ronde is 6 januari 2014.

Het Coöperatief Fonds van Rabobank Amstel en Vecht is bedoeld om projecten die de omgeving mooier of beter maken een steuntje in de rug te bieden. Dat doet de bank graag samen met haar klanten, zegt Rabo. ‘Vanuit de gedachte dat je samen meer bereikt dan alleen.’  Het Coöperatief Fonds wordt gevoed met een deel van de winst van de bank.

Lees ook:Rabogeld voor drie Amstelveense projecten
Lees ook:Amstelveense projecten genomineerd voor Rabosteun
Lees ook:Verenigingen kunnen weer geld vragen aan Rabofonds
Lees ook:Verenigingen kunnen weer hulp voor projecten vragen bij Rabobank
Lees ook:Rabo steunt bouw scouting clubhuis aan de Poel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.