Amstelveense projecten genomineerd voor Rabosteun

rabobank-logo-print[1]Projecten van stichting Thuiszorg Amstelveen, Vita Welzijn en Advies en de stichtingen Vrienden van Zonnehuisgroep Amstelland en Wereldbuur zijn genomineerd voor een bijdrage uit het Rabobank Coöperatief Fonds. Stichting Thuiszorg heeft geld gevraagd voor een zogenoemd thuishuis voor eenzame ouderen, de vrienden van het Zonnehuis deden dat voor een nieuwe rolstoelbus voor bewoners en Vita wil ouderen leren omgaan met iPad, internet en e-mail. Stichting Wereldbuur ondersteunt anderstaligen en vluchtelingen bij het leren van de Nederlandse taal. In oktober wordt uit de genomineerden gekozen door leden van de bank.

In totaal werden in de regio van de Rabobank Amstel en Vecht acht projecten genomineerd.

In Ouderkerk aan de Amstel vroeg het Amstelbad een bijdrage voor renovatie van de frequentieregelaars van pompen en de zwem- en roeivereniging Amstelgeuzen deed dat voor aanlegsteigers in De Amstel. Verder waren er aanvragen van stichting Vier het Leven (organiseren van een theatermatinee voor 200 ouderen) en scouting Kantankye (vervanging van een vloer).

Het Coöperatief Fonds van Rabobank Amstel en Vecht is bedoeld om projecten die de omgeving mooier of beter maken een steuntje in de rug te bieden. Een deel van de winst gaat naar dat fonds. Zo steunen klanten ideeën van verenigingen, stichtingen en instellingen in de regio, is de redenering. Meer informatie over de verkiezingen en het lidmaatschap van de Rabobank: www.rabobank.nl/amstelenvecht.

 

Lees ook:Steun van Rabofonds voor busje Zonnehuis
Lees ook:Rabogeld voor drie Amstelveense projecten
Lees ook:Rabofonds keert weer geld uit aan verenigingen
Lees ook:Rabobankgeld voor twee Amstelveense projecten
Lees ook:Verenigingen kunnen weer geld vragen aan Rabofonds

3 reacties op “Amstelveense projecten genomineerd voor Rabosteun

  1. gerben

    Kan even niet vinden wie beslist over de voordrachten. Weet jij dat, beste Johan?

      /   Beantwoorden  / 
      1. gerben

        Hoe word je lid!

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.