Geld uit Rabofonds voor 3 instellingen AV

logo-rabobank[1]Vier projecten in Amstelland, waarvcan driue gevestigd in Amstelveen, kregen deze maand een bijdrage (maximaal € 2.500) uit het Rabobank Coöperatief Fonds. Die zijn volgens de Rabobank Amstel en Vecht bedoeld als een steuntje in de rug. In totaal werd € 8.750 uitgekeerd. De Amstelveense projecten waren van respectievelijk Ziekenhuis Amstelland (voor de aanleg van een beweegtuin in de binnentuin), Vrijwilligers Centrale Amstelland en stichting Opera2Day.

De Vrijwilligers Centrale kreeg een bijdraga voor het project om bijstandsgerechtigden een dagbesteding te geven. De financiële hulp aan Opera2Day is bestemd voor het trainen en coachen van 150 Amstelveense amateur zangers die gaan meedoen aan de operaversie van Luigi Cherubini’s Medée in oktober 2014 in de Schouwburg Amstelveen.

Het vierde project betrof de organisatie van het derde lustrum toernooi in september van ASSV Showdown, een variant op tafeltennis voor mensen met een visuele beperking.

Er zit meer geld in het fonds, laat de bank weten. Dus verenigingen, stichtingen en instellingen kunnen voor 1 oktober weer een aanvraag  voor een bijdrage indienen. Dat kan trouwens hel gehele jaar door. Meermalen per jaar worden aanvragen beoordeeld. De sluitingsdatum voor de eerstvolgende ronde (aanvragen tot € 2.500)  is dus 1 oktober.

Het Coöperatief Fonds van Rabobank is bedoeld om een steuntje in de rug te geven aan projecten die de regio verbeteren of versterken. Dat doet de bank vanuit de gedachte dat je samen meer bereikt dan alleen. Het fonds wordt gevormd doordat de bank een deel van de winst er in stort.  www.rabobank.nl/amstelenvecht.

 

Lees ook:Verenigingen kunnen weer geld vragen aan Rabofonds
Lees ook:Rabobankgeld voor twee Amstelveense projecten
Lees ook:Verenigingen kunnen weer hulp voor projecten vragen bij Rabobank
Lees ook:Rabofonds keert weer geld uit aan verenigingen
Lees ook:Rabogeld voor drie Amstelveense projecten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.