Petra Kirch 7e op VVD-lijst PS

De in Amstelveen wonende Petra Kirch-Voors staat voor de komende Provinciale Statenverkiezingen (18 maart) op de zevende plaats van de kandidatenlijst van de VVD.   Dat is het resultaat van de woensdag gehouden Algemene Ledenvergadering van de VVD Provinciecentrale Noord-Holland.

In hotel Van der Valk in Haarlem bogen een paar honderd VVD-leden zich over een kandidatenlijst met 50 namen. De kandidaatstellingscommissie had een lijst aan de vergadering voorgelegd waarvoor volgens de VVD beoordeling van Kennis en ervaring, Kwaliteit, Motivatie en Integriteitbewustzijn de basis vormde.

Petra Kirch-Voors maak al geruime tijd deel uit van de VVD-fractie in Provinciale Staten. Zij voerde de afgelopen jaren het woord over onder meer  Verkeer, Vervoer en Wonen. Jarenlang was zij eerder in de Amstelveense gemeenteraad fractievoorzitter van de VVD. In die functie streed zij onder meer vooral tegen hoogbouw in zogenoemde ‘inbreiding’ in de stad.

Volgens de VVD heeft Amstelveen in haar een goede kandidaat binnen Provinciale Staten om, naast provinciale, ook gemeentelijke belangen te behartigen.

 

Lees ook:Amstelveens VVD-statenlid Kirch hoog op kieslijst
Lees ook:Vereniging van oud-raadsleden opgericht
Lees ook:Petra Kirch na 17 jaar uit gemeenteraad
Lees ook:Rutte met VVD-circus op Stadsplein
Lees ook:Linda Roos weer lijsttrekker Burgerbelangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.