ChristenUnie heeft ‘Geloof in Amstelveen’

 

Jacqueline Koops

Jacqueline Koops

Onder de titel ‘Geloof in Amstelveen ‘presenteert de ChristenUnie donderdagavond (13 februari ) haar programma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Dat gebeurt om 20.00 uur in Woon-leefcentrum Middenhof aan de Willem Dreesweg 155.

De zaal is open vanaf 19.30 uur. Lijstrekker voor de CU is Jacqueline Koops, nu wethouder Zorg en Welzijn. Bij de presentatie zijn ook veel andere kandidaten voor het raadslidmaatschap aanwezig.

De ChristenUnie zegt voor Middenhof te hebben gekozen, omdat zij Zorg voor ouderen en gehandicapten als eerste speerpunt in het verkiezingsprogramma heeft. Zij beschouwt die zorg als één van de belangrijkste onderwerpen in de taken die van het rijk naar de gemeenten toekomen.

Jacqueline Koops en nu zittend raadslid Bert de Pijper zullen het programma verder toelichten. Ook kan men vragen aan de kandidaten stellen.

“Wij willen een politiek programma bieden voor de gewone Amstelveners”, zegt Koops. “Omdat ieder mens belangrijk is, staat de ChristenUnie voor de menselijke maat in de manier van omgaan met elkaar in de samenleving van onze stad. Dat geldt zeker voor ouderen en gehandicapten. De Amstelvener komt tot zijn recht in de relatie met anderen in zijn omgeving. We hebben een verantwoordelijkheid voor en met elkaar en de overheid moet die verantwoordelijkheid mogelijk maken. Wij hebben geloof voor onze samenleving, voor Amstelveen.”

Lees ook:‘Persoonlijke’ posters voor kandidaten ChristenUnie
Lees ook:ChristenUnie gaat voor ‘Dienstbaar, duurzaam en dynamisch’
Lees ook:Jacqueline verwent ouderen…
Lees ook:Koops: ‘Geen nieuwe wethouder WMO’
Lees ook:Wethouder Koops na bevalling weer aan de slag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.