D66 gaat mening burgers peilen over A9

d66-logo-nieuw[1]De politieke partijen beginnen zich warm te lopen voor de verkiezingen voor de gemeenteraad. Daarom trekken zij één voor één de wijken in. Zaterdag (19 oktober) gaat D66 praten met de bewoners van het Oude Dorp en Keizer Karelpark over de A9. Om 13.00 uur zijn zij bij de winkelstrook langs de Lindenlaan, in de omgeving van de Coöp supermarkt. Die verhuist overigens naar de locatie van de voormalige Volvo garage aan de Van der Hooplaan, waar de buurtkamer in was gevestigd. Daartegen kwam protest van zowel wijkbewoners als de zelfstandige Spar-winkelier aan de Van der Hooplaan, een ondernemer met heel veel betekenis voor de buurt, die door de medewerking van de gemeenteraad aan de Coöp plannen overbodig dreigt te worden.

Rond 14.00 zal D66 ook in de Dorpsstraat in het Oude Dorp te vinden zijn. De fractie heeft al gezegd dat over de nu bestaande A9-plannen de burgers moeten kunnen meepraten en actief worden betrokken bij de uitwerking ervan. Overigens zullen ook andere fracties de wijk intrekken om daarover te praten. Merkwaardig kan zijn dat elke partij iets anders hoort tijdens die wijkbezoeken. Meestal geluiden die wonderwel bij het verkiezingsprogramma en de kleur van de partij horen…

D66 nodigt inwoners uit van gedachten te wisselen over de A9-plannen. Zij zegt, met als andere partijen, van de direct betrokkenen horen wat die van de nu op tafel liggende plannen vinden. Evenals de VVD en GroenLinks, wil D66 compensatie voor het groen dat verloren gaat. De democraten zijn verder geïnteresseerd in ideeën van bewoners over de voorstellen voor het gedeeltelijk overkappen van de A9 ter hoogte van het Oude Dorp.

 

Lees ook:‘Meer parkeerplaatsen nodig in Oude Dorp’
Lees ook:D66 blij met blauwe zones in dorp
Lees ook:Wethouder Koops gaat wijken in om ideeën op te doen
Lees ook:D66: ‘burgers laten meepraten en groen sparen bij plan A9′
Lees ook:SP komt buurten in Oude Dorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.