Regionale 1 mei bijeenkomst PvdA

In De Scheg in Uithoorn (Arthur van Schendellaan 100) wordt dinsdag 1 mei om 17.00 uur – de dag van de arbeid – een discussiebijeenkomst gehouden van de afdelingen Amstelveen, Aalsmeer, Ouder-Amstel en Uithoorn/De Kwakel, met Jeltje van Nieuwenhoven en Mei Li Vos.

 

 

Volgens de partij kan iedereen komen meepraten over allerlei maatschappelijke onderwerpen, als arbeidsvoorwaarden, solidariteit tussen jong en oud, verworven rechten enzovoort. Voorzitter Charlotte van Zummeren van de Amstelveense PvdA-afdeling leidt de discussie. Er kunnen ook allerlei regionale zaken aan de orde komen.

Jeltje Van Nieuwenhoven was sinds 1981 (met een korte onderbreking) in de Tweede Kamer en van 1998 tot 2002 Kamervoorzitter. Mei Li Vos was in de zomer van 2005 één van de oprichters van het Alternatief voor Vakbond ( AVV), ontstaan uit ergernis over de FNV die verworden zou zijn tot een organisatie voor niet-werkenden en vooral het belang van 55-plussers dienen. Mei Li Vos werd tevens voorzitter van de nieuwe vakbond. Door het vertrek van een aantal kamerleden naar het kabinet werd Mei LI Vos op 1 maart 2007 beëdigd als lid van de Tweede Kamer

 

Lees ook:Documentaire Partij voor de Dieren
Lees ook:CDA start verkiezingscampagne weer in Bovenkerk
Lees ook:Gemeentelijke onderscheiding voor Joop Goertz
Lees ook:J.B. Sondervan geridderd
Lees ook:Fred de Graaf waarnemend burgemeester

Eén reactie op “Regionale 1 mei bijeenkomst PvdA

  1. Nel en Cor Dennenbroek

    Charlotte:
    Daar wij op 1 mei ver weg in het buitenland zijn, kunnen wij de bijeenkomst in Uithoorn niet meemaken. Wij wensen jullie een goede eerste meibijeenkomst.
    Vriendelijke groet van
    Nel en Cor Dennenbroek.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.