Lokale omroep start serie rond verkiezingen

RTV Amstelveen start een serie radioprogramma’s rond de verkiezingen voor de gemeenteraad onder de titel Politiek aan de Poel. Lijstrekker Remco Pols en de nummer 3 op de kandidatenlijst van de PvdA, Cynthia Lionahr-Vernie zijn deze week de eerste gasten daarin. Alle partijen die deelnemen aan de verkiezingen komen tot 3 maart aan bod. Steeds worden de lijsttrekker en een aanstormend talent een uur lang ondervraagd. Elk programma wordt blijkbaar eindeloos herhaald. De uitzending met Pols en Lionahr is van 11 tot en met 16 januari dagelijks ’s middags tussen twaalf en één uur te beluisteren. Daarnaast ook nog van dinsdag 12 tot en met vrijdag 15 januari van 22.00-23.00 uur en zaterdag 16 en zondag 17 januari van 23.00 tot 24.00 uur. Via de ether 107.2 FM, kabel kanaal 45.

Lees ook:Serie over Amsterdamse Bos op lokale tv
Lees ook:VNF in eerste live ‘verenigingsprogramma’ lokale omroep
Lees ook:RTV Amstelveen gestart met televisie-uitzendingen
Lees ook:Trijntje Oosterhuis live bij RTV Amstelveen
Lees ook:Van cabaret tot jazz in programma aanstormend talent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.