Serie over Amsterdamse Bos op lokale tv

Amsterdamse De lokale omroep RTV Amstelveen is begonnen met een nieuw tv-programma. Zij doet dat samen met de Stichting Vrienden van het Amsterdamse Bos. Het heet Amsterdamse Bos TV. De eerste aflevering is inmiddels uitgezonden en wordt geregeld herhaald, totdat de tweede klaar is. Het eerste programma wordt inmiddels uitgezonden en zal regelmatig herhaald. Elke uitzending duurt ongeveer een kwartier. De frequentie is eens in de twee weken. Er komen allerlei aspecten van het Bos zullen in aan de orde. Bijvoorbeeld via reportages, interviews met mensen die er werken en met passanten, en bezoeken aan karakteristieke plekken. De eerste uitzending bestaat uit een gesprek met Willem Dam en Corine Riteco van de Geitenboerderij (o.a. over de gevolgen van de Q-koorts), een duik in de geschiedenis met een bezoek aan de kruiwagen op de Grote Speelweide en bezoek aan de Schotse Hooglanders.Marjolijne Blankevoort neemt de interviews af, Ruud Blok is verantwoordelijk voor de beelden en Jan Ebbinge de samensteller en redacteur. De gemeente Amsterdam en het Amsterdamse Bos verlenen medewerking. RTV Amstelveen is te vinden via de kabel, op kanaal 45 en via  www.rtvamstelveen.nl en www.onsamsterdamsebos.nl .

Lees ook:‘Koeienwandeling’ in het Bos
Lees ook:Schapen komen helpen bij onderhoud Schinkelbos
Lees ook:‘Koeienwandeling’ in het Bos
Lees ook:Wandelen bij Schotse hooglanders in Bos
Lees ook:VNF in eerste live ‘verenigingsprogramma’ lokale omroep

6 reacties op “Serie over Amsterdamse Bos op lokale tv

 1. j

  VREEMD,verneem hier niets meer over die zo verguisde RTV Amstelveen,
  Hoe zou dat zo komen??????

    /   Beantwoorden  / 
  1. Johan Bos

   Na jaren van vele tonnen subsidies, financiele onduidelijkheden (op de rand van fraude of zelfs daarover heen), niet op orde hebben van de programmering etcetera, schijnt nu eindelijk in de door de gemeente betaalde studio – welke voormalige lokale omroep kreeg die ooit? – alles min of meer op orde. Er komt dus even geen nieuws uit.

     /   Beantwoorden  / 
 2. j

  werd het niet tijd, dat er hopelijk fatsoenlijk betaald wordt of denk/dacht men in A’veen voor een dubbeltje op de 1e rang ta kunnen zitten??
  Hoeveel betaalde de gemeente eerst en nu????
  Mis nog teletext!
  Handig dan kun je bv, snel iets opzoeken over bv. activiteiten in A’veen……..

    /   Beantwoorden  / 
 3. Rooie Sien

  @J Kun je uitzoeken wat je in de kerstnacht nog meer kunt doen behalve ‘schermpiestaruh’

    /   Beantwoorden  / 
  1. bakker bik

   Geachte Rooie Sien, u als stalinist en maoist moet toch weten dat religie opium voor het volk is.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.