VNF in eerste live ‘verenigingsprogramma’ lokale omroep

De Vereniging Nationale Feestdagen (VNF) staat maandagavond (23 april) van 19.00 tot 20.00 uur centraal in de eerste live uitzending van het wekelijkse aan een vereniging gewijde radioprogramma via RTV Amstelveen. De vaste presentator is Hans Buitendijk. In de eerste aflevering komen twee bestuursleden van de VNF aan het woord. Zij doen ook zelf de muziekkeuze.

In verband met Koninginnedag wordt dit programma een week later op hetzelfde tijdstip herhaald. Het is de bedoeling dat de herhaling van de uitzending op maandag regulier op een ander tijdstip in in de week plaatsvindt. Onduidelijk is nog wanneer dat zal zijn.

Lees ook:Wekelijks uur radio voor verenigingen bij lokale omroep
Lees ook:RTV Amstelveen gestart met televisie-uitzendingen
Lees ook:Serie over Amsterdamse Bos op lokale tv
Lees ook:Van Zanen leidt beleidsteam veiligheid bij troonswisseling
Lees ook:Programma wijktournee burgemeester op Koninginnedag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.