Open Dag MBO College Amstelland

mboHet MBO College Amstelland aan de Maalderij 37 – onderdeel van het ROC in Amsterdam – houdt donderdag 16 maart (16.00-20.00 uur) haar derde en laatste open dag. Het high-tech college verzorgt een scala aan top mbo-4 opleidingen. Tijdens de open dag kan men zich te oriënteren op een opleiding. Over de diverse opleidingsrichtingen vertellen docenten en studenten.

MBO College Amstelland richt zich met een breed aanbod aan niveau 4 opleidingen vooral op de doorstroom naar een passend vervolg op het hbo. Met zogenaamde flex-trajecten zijn er mogelijkheden voor maatwerk om een vervolgstudie makkelijker te maken. Op deze Open Dag presenteren de onderwijspartners Hogeschool van Amsterdam en Inholland zich ook met gerichte informatie over vervolgstudies op het hbo.

Het college aan Maalderij onderscheidt zich door high-tech werkvormen in het onderwijs. Overal in het pand kan, dankzij wifi, elke student met een laptop werken. Tijdens de lessen wordt veel gebruik gemaakt van smartboards. Er is veel aandacht voor nieuwe media en dus ook de inzet van bijvoorbeeld smartphones in de lessen.

Breed aanbod

Behalve Detailhandel, Marketing en tweetalige opleidingen onder Business & Management Studies, kent dit college ook aanbod op het gebied van Accountancy, Bedrijfsadministratie, secretariële ondersteuning, Sport & Gezondheid en Pedagogisch Werk & Onderwijsassistent. Verder biedt het opleidingen op het gebied van MBO Recht (Juridische Dienstverlening) voor zowel jongeren als 23+ en op ICT-gebied de Applicatieontwikkelaar.

www.mbocollegeamstelland.nl.

 

 

Lees ook:Open Dag MBO College Amstelland
Lees ook:Open Dag bij MBO Amstelland
Lees ook:Open Dag bij MBO College Amstelland
Lees ook:Open dag bij nieuw high tech MBO College
Lees ook:Laatste Open Dag bij MBO College

Eén reactie op “Open Dag MBO College Amstelland

  1. Tomaat

    Kan dit ROC ook aangeven hoeveel onderwijsassistenten uitstromen en vervolgens werk krijgen. Vele onderwijsassistenten in de praktijk zijn namelijk mensen met een PABO diploma , die vanwege gezondheidsredenen een demotie hebben gehad en zo nog aan de slag kunnen blijven. Deze opleiding is veelal een werkeloosheidsopleiding, derhalve waardeloos.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.