Open Dag MBO College Amstelland

2016-01-08 PB Open Dag MBOCollegeAmstellandHet MBO College Amstelland aan Maalderij 37 houdt donderdag 14 januari (16.00 – 20.00 uur) de tweede Open Dag. Het high-tech college verzorgt een scala aan  mbo-4 opleidingen.  Docenten en studenten vertellen over de opleidingsmogelijkheden. 

MBO College Amstelland richt zich met voornamelijk niveau 4 opleidingen vooral op de doorstroom naar een passende hbo-opleiding. Met versnelde trajecten zijn er mogelijkheden voor maatwerk om zo een vervolgstudie nog makkelijker te maken. Zo kan iedere student het beste uit zichzelf halen. Op de Open Dag presenteert onderwijspartner Inholland zich ook met gerichte informatie over vervolgstudies op het hbo.

Het MBO College onderscheidt zich door high-tech werkvormen in het onderwijs. Het hele pand heeft wifi en elke student werkt met een laptop. Tijdens de lessen wordt veel gebruik gemaakt van smartboards. Er is veel aandacht voor nieuwe media en dus ook de inzet van bijvoorbeeld smartphones in de lessen.

Breed aanbod

Behalve Detailhandel, Marketing en tweetalige opleidingen Business & Management Studies, kent dit college ook aanbod op het gebied van Accountancy, Bedrijfsadministratie, secretariële ondersteuning, Sport & Gezondheid en Pedagogisch Werk & Onderwijsassistent.

Verder worden opleidingen geboden op het gebied van Juridische Dienstverlening voor zowel jongeren als 23+ en op ICT-gebied de Applicatieontwikkelaar.  Voor meer informatie over alle opleidingen en aanmelden:  www.mbocollegeamstelland.nl.

 

 

Lees ook:Open Dag MBO College Amstelland
Lees ook:Open Dag bij MBO Amstelland
Lees ook:Open Dag bij MBO College Amstelland
Lees ook:Open dag bij nieuw high tech MBO College
Lees ook:Open Dag bij MBO College Amstelland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.