Open Dag bij MBO College Amstelland

Dinsdag 10 maart is er bij het MBO College Amstelland, onderdeel van het ROC van Amsterdam, aan de Maalderij 37 weer een Open Dag. Het hightech college verzorgt een scala van mbo-4 opleidingen. Van 16.00 uur af is iedereen welkom om zich te oriënteren op een opleiding.

Tot 20.00 uur kan kennis worden gemaakt met diverse opleidingsrichtingen en vertellen docenten en studenten daar meer over.

Het MBO College Amstelland richt zich met voornamelijk niveau 4 opleidingen, vooral op de doorstroom naar een passende hbo-opleiding. Met versnelde trajecten zijn er mogelijkheden voor maatwerk om een vervolgstudie voor de student nog makkelijker te maken. Onderwijspartner Inholland Deze Open Dag presenteert zich tijdens de Open Dag ook met gerichte informatie over vervolgstudies op het hbo.

High-tech

Het MBO College onderscheidt zich door high-tech werkvormen in het onderwijs. Het hele pand heeft wifi en elke student werkt met een laptop. Tijdens de lessen wordt veel gebruik gemaakt van smartboards. Er is veel aandacht voor nieuwe media en dus ook voor de inzet van bijvoorbeeld smartphones in de lessen.
Behalve Detailhandel, Marketing en de tweetalige opleiding International Business Studies, biedt College opleidingen op het gebied van Accountancy, Bedrijfsadministratie, secretariële ondersteuning, Sport & Gezondheid en Pedagogisch Werk & Onderwijsassistent. Ook zijn er opleidingen in Juridische Dienstverlening voor zowel jongeren als 23+. Op ICT-gebied is er een Social Media Adviseur en Applicatieontwikkelaar.
Voor meer informatie over alle opleidingen en aanmelden: www.rocva.nl.

Lees ook:Open dag bij nieuw high tech MBO College
Lees ook:Open Dag bij MBO College Amstelland
Lees ook:Open Dag MBO College Amstelland
Lees ook:Laatste Open Dag bij MBO College
Lees ook:Open Dag bij MBO Amstelland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.