Website jeugd en gezin vernieuwd

De website van het Centrum voor Jeugd en Gezin Amstelland is vernieuwd. Van woensdag (30 juni) af kunnen ouders, opvoeders, jongeren en andere belangstellenden er voor nog meer tips over opvoeden en opgroeien terecht. De site www.cjgamstelland.nl bevat volgens het centrum – samenwerkingsverband tussen Amstelveen, Aalsmeer, Ouder-Amstel en Uithoorn – bevat volgens het centrum veel informatie. Ook is het gebruikersgemak is toegenomen.Op de website  staan antwoorden op allerlei vragen. Zoals: Mijn kind lust geen groente. Is dat erg? Maar ook: “Mijn zoon is betrapt op winkeldiefstal. Hoe ga ik daarmee om?” Of een vraag over zwangerschap en borstvoeding. Daarnaast is er ook aandacht voor actuele thema’s. Zo staan er in juli en augustus op de site coole vakantietips voor kinderen.

Met vragen waarvan de antwoorden niet op de site staan kunnen ouders en opvoeders voor een persoonlijk gesprek telefonisch contact opnemen met medewerkers van het CJG via 0900-1001060 (7.5 cent per gesprek). Ook kunnen zij een bezoek brengen aan één van de lokale inlooppunten. Zie www.cjgamstelland.nl voor de openingstijden.

CJG Amstelland is de plek waar regionale en lokale organisaties op het gebied van jeugd(gezondheids)zorg, opvoeding, onderwijs en welzijn samenwerken om ouders te ondersteunen. Het CJG verzorgt basisinformatie, beantwoordt vragen, helpt bij het vinden van de juiste instanties en biedt een overzicht aan cursussen over opvoeden.

Lees ook:Vernieuwde website voor ouders en opvoeders
Lees ook:Cadeautje voor ouders in Week van de Opvoeding
Lees ook:Wethouder Koops geeft eerste ‘complimetenteller’ aan ouders
Lees ook:Nieuwe website regionale natuur- en milieu-eduatie
Lees ook:Website gemeente in top 50 overheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.