Website gemeente in top 50 overheden

Op een ranglijst van websites van overheden is die van de gemeente Amstelveen gestegen van de 300ste naar de 44ste plaats. De site is onlangs vernieuwd en scoort nu volgens de gemeente beter op dienstverlening en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast bleek uit een peiling op de website dat 81% van de respondenten er positief over is.

Het komende jaar breidt de gemeente de mogelijkheden via de website verder uit. De nieuwe site (sinds maart 2006) biedt meer mogelijkheden om vragen te stellen en producten aan te vragen, zoals uittreksels uit het bevolkingsregister. Er wordt gewerkt aan de mogelijkheid te participeren – in te spreken – via internet. Ook kunnen volgens de gemeente burgers binnenkort via internet nagaan hoever het staat met de behandeling van hun aanvragen. www.amstelveen.nl

Lees ook:Amstelveen virtuele ‘voorhoede gemeente’
Lees ook:Nieuwe website van de gemeente
Lees ook:Korting bij digitale aanvragen gemeentelijke diensten
Lees ook:Nieuwe website voor wijk Elsrijk
Lees ook:Nieuwe website verkeerseducatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.