Mark Mieras in bieb over versnipperd brein

Foto MArk MierasDruk, druk, druk. De wereld waarin wij leven verandert in een steeds sneller tempo en ons brein krijgt steeds meer informatie te verwerken. Blijft dat allemaal wel goed gaan?  Wat voor invloed heeft deze drukte en het ‘multi tasken’ op onze hersenen? Hoe blijven wij vitaal onder dit geweld?

Wetenschapsjournalist Mark Mieras duikt donderdag 12 maart (20.15 uur) in de bibliotheek aan het Stadsplein in het versnipperde brein van de moderne verstedelijkte mens. Ook staat hij stil bij het belang van de fascinatie die is te vinden in natuur, religie, muziek, dans, theater en…boeken.

Mark Mieras is auteur van de bestsellers ‘Ben ik dat?’ (over de werking van onze hersens) en ‘Liefde’ (over lust, passie, jaloezie en overspel). Zelf zegt hij over zijn lezingen: “Vorm en inhoud gaan bij lezingen en presentaties hand in hand. De kunst is het verhaal zo te vertellen dat je mensen raakt. Dat vergt meer dan woorden. Ik confronteer mensen met hun eigen hersenen.”

Toegangsprijs voor de lezing € 12,50. Pashouders € 10. In de voorverkoop geldt nog een korting van € 1. Kaarten voor de lezing zijn te koop in een van de Amstelland bibliotheken of op de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl

 

 

 

Lees ook:Bieb pakt uit in Boekenweek
Lees ook:Lezing over kans op betere hersenen
Lees ook:Start ‘beweeg je brein fit’ in P60
Lees ook:Lezingen en expositie in bieb over heemparken in boek
Lees ook:Alzheimer Café over bewegen tegen dementie

Eén reactie op “Mark Mieras in bieb over versnipperd brein

  1. gerben

    Mogelijk ook iets in deze site.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.