Bieb pakt uit in Boekenweek

SBoekenweekbundel2015 klpeciaal voor de Boekenweek haalt de Bibliotheek Amstelland Adriaan van Dis en Mark Mieras naar de vestigingen in respectievelijk Aalsmeer eb Amstelveen (Stadsplein). In Aalsmeer gebeurt dat in samenwerking met Boekhuis Aalsmeer op 9 maart, als Van Dis een lezing geeft in de Doopsgezinde kerk aan de Zijdstraat. Aan het einde van de Boekenweek komt Mark Mieras met zijn boek  ‘Ons versnipperde brein’ op donderdag 12 maart naar de bibliotheek aan het Stadsplein in Amstelveen.

De Boekenweek wordt voor de tachtigste keer gehouden van 7 t/m 15 maart, deze keer met het thema ‘Waanzin’ onder het motto ‘Te gek voor woorden’. Het traditionele Boekenweekgeschenk is geschreven door Dimitri Verhulst, het Boekenweekessay door Pieter Steinz. Voor leden van de bibliotheek ligt er (op=op) tijdens de Boekenweek de Boekenweekbundel ‘Te gek voor woorden’ klaar.

In deze bundel nemen prominente Nederlanders – onder wie Ronald Giphart, Christine Otten, Myrthe van der Meer, Heleen van Royen, Sigmund, Ronald Snijders, Arend Heerma van Voss, Onno Blom & Maarten Biesheuvel, Marly van der Velden en Inez Weski – de lezer mee op reis naar hun waanzinnigste ervaring. Een bundel vol interessante bijdragen en boekentips bij het thema ‘Waanzin’.

 

 

 

 

Lees ook:Bieb komt met eigen Boekenweekgeschenk
Lees ook:Boekenbon voor voor wie bieblid wordt in Boekenweek
Lees ook:Mark Mieras in bieb over versnipperd brein
Lees ook:Cadeaus voor nieuwe leden bibliotheek
Lees ook:Exclusief boekenweekgeschenk voor nieuwe leden bieb

Eén reactie op “Bieb pakt uit in Boekenweek

  1. gerben

    Waanzin, te gek voor woorden.
    Ik ben versnipperd.
    Ooit een normaal mens gezien?
    Leve de bieb Amstelland!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.