Culinair netwerken voor ondernemers

OA_logo_fc_naamLeden van de ondernemersverenigingen uit Amstelveen en Aalsmeer kunnen vrijdag (12 september) elkaar ontmoeten op het Stadsplein. Van 17.00 af vindt daar dan namelijk het ‘ING business event’ plaats tijdens het zogenoemde culinaire festival. Dat valt samen met het culturele Stadsplein Festival, de start van het culturele seizoen.

Voor de ondernemers wordt het terras van restaurant Westeinder Paviljoen midden op het Stadsplein opengesteld. Daar kunnen de leden van Ondernemersvereniging Amstelveen en Ondernemend Aalsmeer terecht. Om – belangrijkste activiteit van de clubs – te borrelen, pardon te netwerken.

‘Het culinaire gedeelte vindt plaats in diverse tenten op en aan het Stadsplein in Amstelveen met dranken en spijzen uit de hele wereld’, laat de OA weten.  ‘Gerenommeerde toprestaurants, waaronder Restaurant Aan de Poel, Lute, de Wine Kitchen, en de OA-leden Restaurant Kronenburg en Kragtwijk Catering zorgen voor de culinaire verwennerij. De evenementen Amstelveen Culinair en het Stadspleinfestival (traditioneel de opening van het Amstelveense culturele seizoen) vinden dit jaar samen plaats op 12, 13 en 14 september. Thema: ‘Proef het seizoen’.  

 

Lees ook:Cultureel openingsfestival half september
Lees ook:Meer deelnmers culinair festival
Lees ook:Culinair festival in Stadshart van start
Lees ook:Weer netwerkavond voor ondernemers van OA
Lees ook:Topchef Peter Lute: restaurant in ex-stadsarchief

Eén reactie op “Culinair netwerken voor ondernemers

  1. gjzn

    Is er.ook iets te beleven aldaar voor klanten en werknemers?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.