Cultureel openingsfestival half september

 

Hans Dulfer

Hans Dulfer

Twee festivals zijn er weer bij de start van het nieuwe cultureel seizoen in Amstelveen. Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 september vinden het Amstelveen Culinair en Stadspleinfestival plaats. Beide worden gehouden in het Stadshart, waar zich ook de meeste culturele voorzieningen bevinden. Die en de lokale horeca hebben de handen ineen geslagen om een naar hun mening spectaculair evenement te ontwikkelen.

Het culinaire gedeelte vindt plaats in diverse tenten, met dranken en spijzen uit de hele wereld. Gerenommeerde top restaurants, waaronder de restaurant Aan de Poel, Lute en de Wine Kitchen, zorgen voor de culinaire verwennerij. Op het Stadsplein zogen zaterdag o.a. het Motion Trio (een bekend accordeonensemble uit Polen), Hans Dulfer, Shirma Rouse  en  ‘Amstelveen All Stars’ Voor muziek. Dat laatste is een orkest van jonge Amstelveners dat met een bewerking van een groot aantal legendarische popsongs komt.

Verder is er zaterdag een informatiemarkt over concerten, toneel, musea, film en alle andere culturele mogelijkheden die Amstelveen in 2014-2015 heeft te bieden. Ook zijn er diverse activiteiten, workshops, demonstraties en voorstellingen in de culturele instellingen aan het Stadsplein.

 

Lees ook:Radio Amstelveen op ‘festivalplein’
Lees ook:Shirma Rouse met ode aan Franklin in Schouwburg
Lees ook:Shirma Rouse met Dillenburg in P60
Lees ook:Culinair en cultureel festival op Stadsplein
Lees ook:Culinair netwerken voor ondernemers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.