Peperdure villa’s in Elsrijk-Oost

2015-de-schulp-villas[1]Sommige Stadshartbewoners mogen dan klagen over de als overlast ervaren herrie die zich er soms is te horen, het blijft blijkbaar toch een van de duurste locaties van Amstelveen. Hoe dichter bij – met uitzondering van nu en dan een evenement – het saaiste plein van Nederland, hoe hoger de huizenprijs.

Op een steenworp afstand ervan, in Elsrijk-Oost., verkoopt de gemeente nu zes kaveltjes bouwgrond, in prijs (inclusief BTW en notariskosten) variërend van 680.00 tot 850.000 euro, waarop men dan naar eigen inzicht een optrekje kan laten zetten. Wat natuurlijk ook nog eens scheppen geld kost.

Sluitingsdatum

De vrije bouwkavels aan de Burgemeester Haspelslaan 327 (de Schulp) hebben een oppervlakte variërend van circa 671 m² tot circa 940 m². Op de bouwkavels kunnen vrijstaande villa’s worden gebouwd. Alles bij elkaar dus peperdure onderkomens. Wie dat kan betalen en een lapje grond wil kopen, kan contact opnemen met mevrouw mr. A.I. Kuiper bij de gemeente via telefoonnummer (020)- 540 49 11 of [email protected].

De inschrijftermijn loopt af op maandag 8 juni 2015 om 12.00 uur. Het inschrijfformulier moet dan door de gemeente zijn ontvangen, in een envelop met daarop in de linker bovenhoek ‘Inschrijving Bouwkavels de Schulp’. Adres: Postbus 4, 1180 BA te Amstelveen, t.a.v. mevrouw mr. A.I. Kuiper.

Na de sluitingsdatum wordt geïnventariseerd, hoe groot de belangstelling is. Als er meer geïnteresseerden zijn voor één bouwkavel vindt de verkoop ervan via loting plaats. Inschrijvingen die binnenkomen na de sluitingsdatum maar vóór de eventuele loting worden daarin nog meegenomen. De inschrijftermijn heeft primair als doel de belangstelling te bepalen en op basis daarvan de verdere wijze van verkoop vorm te geven, meldt de gemeente.

Lees ook:Pand aan De Ruyschlaan waarschijnlijk naar ‘t Eigen Wijsje
Lees ook:Zeventien peperdure landhuizen opgeleverd
Lees ook:Vijftig woningen op plaats van Amstelveen College Tulpenburg
Lees ook:Gemeente verdient 20 miljoen aan grond Westwijk Zuidoost
Lees ook:Start verkoop nieuwbouw in Bovenkerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.