Wijkvergadering in Bankras-Kostverloren

Alleman

Voor buurtbewoners wordt woensdag 29 maart (20.00 uur) een vergadering van het Wijkplatform Bankras / Kostverloren gehouden in Wijkcentrum Alleman. Op de agenda staat onder meer een presentatie door Johan Annema over de Bankras Awards, de onthulling van het Bankras Monument en de interland: Nederland-Tsjechië die wordt gehouden in de wijk op 12 mei.

Ook wordt gesproken over de wijkkrant BankrasKostverloren, waarvan het eerste nummer in het voorjaar verschijnt, de ontwikkeling van het terrein van de ‘oude’ Bankrashal en over Wijkplatformbudget voor dit jaar. Er is maximaal € 2.000 beschikbaar voor organisatiekosten. Over- of onderbestedingen kunnen niet worden meegenomen naar het volgend jaar. Declaraties boven het budget zullen niet vergoed worden. Het leefbaarheidsbudget is maximaal € 3.632. Overschotten op het leefbaarheidsbudget kunnen meegenomen worden naar het volgend jaar met een limiet van € 10.000 per jaar per wijkplatform.

Verder kunnen vragen aan de wijkagenten worden gesteld. De data voor de wijkvergaderingen zijn dit jaar verder: 14 juni, 20 september en 22 november. Ze worden allemaal gehouden in Wijkcentrum Alleman aan Den Bloeyenden Wijngaerdt.

 

 

Lees ook:Wijkvergadering Bankras / Kostverloren
Lees ook:Wijkvergadering voor Bankras
Lees ook:Wijkvergadering Bankas / Kostverloren
Lees ook:Wijkvergadering in Bankras / Kostverloren
Lees ook:Vergadering wijkplatform Bankras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.