Wijkvergadering in Bankras / Kostverloren

De activiteiten in Alleman, de buurtmoestuin, een omnibusmarkt op 11 april, een beweegtuin, allerlei bouwprojecten in de wijk en een GIDS project zijn enkele van de onderwerpen die ter sprake komen tijden de vergadering van het wijkplatform Bankras / Kostverloren op woensdag 8 april (20.00 uur). Die wordt gehouden in Wijkcentrum Alleman.

Ook kunnen vragen aan de wijkagenten worden gesteld en geven zij informatie over het wel en wee in de wijk. Verder staan de verslagen van een vorige vergadering van het wijkplatform en die van een bewonersavond over de zorg, met de wethouders Herbert Raat en Jeroen Brandes, op de agenda.

 

Lees ook:Wijkvergadering Bankas / Kostverloren
Lees ook:Wijkvergadering Bankras / Kostverloren
Lees ook:Vergadering wijkplatform Bankras
Lees ook:Wijkvergadering voor Bankras
Lees ook:Wijkvergadering in Bankras-Kostverloren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.