Verbouwing De Bolder doort ruim half jaar

De Bolder

De Bolder

Medio volgend jaar wordt gestart met de ingrijpende verbouwing van wijkcentrum De Bolder, dat door Stichting Ontmoetingscentrum Groenelaan voor een symbolisch bedrag aan de gemeente is verkocht. In totaal heeft die er € 1,7 miljoen voor uitgetrokken. Verwacht wordt dat in januari 2017, dus na ongeveer een half jaar, de renovatie klaar is.

Op dit moment is men nog bezig met de plannen, die ook zijn besproken met de bewoners initiatiefgroep, de Stichting Wijkkoepel Groenelaan en de beheerder van de welzijnsorganisatie AanZ. Ook met vrijwilligers en bewoners zijn volgens wethouder Jeroen Brandes die plannen afgestemd.

Zij worden komende maand financieel doorgerekend, waarna aanbesteding kan plaatsvinden. Tijdens de bouwperiode moet intussen wel naar een andere ruimte voor de wijkactiviteiten worden gezocht. Die moeten zoveel mogelijk doorgaan, vindt Brandes. Maar enige overlast is volgens hem niet te vermijden. De Stichting Koepel Groenelaan an de beheerder zijn op zoek naar andere accommodatie.

 

Lees ook:De Bolder bijna klaar
Lees ook:De Bolder drukker sinds verbouwing
Lees ook:Actie tegen sluiting van De Bolder
Lees ook:Stichting geeft De Bolder cadeau aan gemeente
Lees ook:Open houden De Bolder duurder dan verwacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.