PvdA langs deuren in Schilderswijk

imagesOmdat de partij die dag nu eenmaal landelijk de wijken van diverse steden in trekt, gaat de PvdA van Amstelveen zaterdag (15 november) praten met de bewoners van de veelbesproken Schilderswijk, die Stadshart eigenaar Rodamco wilde slopen. Dor ingrijpen van de gemeente gaat dat nu niet door.  

Blijkbaar weet de PvdA-fractie in de gemeenteraad nog steeds niet hoe de mensen er denken, want zij gaat in die wijk zaterdag tussen 14.00 en 16.00 uur van deur tot deur.

Tweede Kamerlid Jeroen Recourt gaat mee, zoals andere Kamerleden in andere plaatsen wijkbewoners bezoeken. Van de Amstelveense PvdA vergezellen lokale vrijwilligers, fractieleden en bestuursleden Recourt. Het is een editie van de landelijke serie ‘PvdA in de buurt’. Men gaat dan vragen wat wijkbewoners van hun wijk vinden. Wat overigens zelden enig gevolg in de lokale politiek heeft. 

 

Lees ook:D66 en PvdA de wijken in
Lees ook:PvdA heeft eigen ombudsteam
Lees ook:Rode zaterdag op rode plein…
Lees ook:Wouter Bos en Remco Pols geven aftrap PvdA-campagne
Lees ook:PvdA: B’kerk kent Noorddamcentrum niet’

5 reacties op “PvdA langs deuren in Schilderswijk

  1. Gerben

    Goed om aan te bellen met een rechtskundig lid uit de Tweede Kamer.
    Bovendien zijn de bewoners buitengewoon alert, waarvoor hulde. Kan toch zijn dat het van betekenis wordt en zowaar wat/veel oplevert. Wie weet, beste Johan.

      /   Beantwoorden  / 
  2. P.G. van Faassen

    Waarom alleen de Schilderswijk? Ik heb begrepen dat Samsom en die truiendrager PvdA leden opgedragen hebben iedereen in alle straten te confronteren met “het eerlijke verhaal”

    Niet dat ik er op zit te wachten hoor, er zijn al genoeg idioten bij mij in de buurt.

    Of doen ze onderzoek naar die verdwenen iPad van Brandes? Schilderswijken hebben toch een bepaalde status.

      /   Beantwoorden  / 
  3. frank

    Vreemd dat men alleen als er verkiezingen aankomen weer de wijken intrekt Het lijkt er dan op of de bewoners buiten die tijden om dan geen noden hebben.En uitgerekend de Schilderswijk! Of zijn ze zijn bang om geconfronteerd te worden met hun onzalig beleid betreffende de zorg. Ik wens ze veel “Pauw-taferelen”toe. Niet dat dat wat helpt, maar misschien zijn er dan toch nog wat PvdA adepten die weer met hun poten op de grond komen te staan.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marianne

      Jawel frank bikker, de PvdA voelt de hete adem in haar nek. Provinciale Statenverkiezing en je hoort weer eens wat van ze. Ze gaan langs de deuren…nou heb ZE hier nog nooit gezien en dat mag ook zo blijven. Zelfs onze grootmeester Oudkerk heeft laten weten geen heil meer te zien in zijn eigen partij. Sterker en Sociaal, het is lachen. En idd, waar is die IPAD van Brandes gebleven? Hoor je niks meer over.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.