Wouter Bos en Remco Pols geven aftrap PvdA-campagne

campagneaftrapWouter Bos gaf zaterdag (16 januari) letterlijk de aftrap voor de campagne van de Partij van de Arbeid voor de gemeenteraadsverkiezingen. De politiek leider van de PvdA startte een partijtje straatvoetbal op het Sumatraplantsoen in Amsterdam-Oost. Ook hield hij daar een campagnespeech. Amstelveens wethouder en PvdA-lijsttrekker in zijn gemeente Remco Pols speelde ook mee. Hij was nadrukkelijk aanwezig in de voorhoede. Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet leidde de wedstrijd tussen twee teams van lokale lijsttrekkers, bewindslieden en Tweede Kamerleden. Remco Pols maakte deel uit van het team van onder meer Wouter Bos, staatssecretaris Frank Heemskerk en Pols’ collega lijstrekker in Haarlemmermeer Jeroen Nobel. Ze verloren met 3-2 van een team onder aanvoering van Tweede Kamerlid Diederik Samsom.Wouter Bos na afloop: “Remco toonde weer zijn enorme inzet, op links maar ook op rechts. Jammer dat hij die voorzet vlak voor tijd net miste. Maar op 3 maart gaat Remco zeker scoren!” Foto: Remco Pols en Wouter Bos, na afloop van het partijtje straatvoetbal.

Lees ook:Pols heeft respect voor Wouter Bos
Lees ook:Wouter Bos komt bier tappen in café Uilenstede
Lees ook:Frits Barend leidt lijsttrekkersdebat over wonen
Lees ook:Lokale omroep start serie rond verkiezingen
Lees ook:Burgemeester neemt jeugdbeleid Tan over – meeste taken naar Groot

2 reacties op “Wouter Bos en Remco Pols geven aftrap PvdA-campagne

  1. hmmm

    hmmm …. een raadsel waarom pols de voetbalwedsrijd niet in amstelveen liet spelen: de gemeente heeft zo ongeveer elk stukje groen inmiddels in een voetbalveld veranderd!!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Hans van der Liet

    Ach, en voetbalveldgroen is evenmin als golfbaangroen ook al geen groen meer volgens de heilige definitie van de milieu-mafia?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.