Wijkvergadering Bankras Kostverloren

Alleman

Het wijkplatform Bankras Kostverloren houdt woensdag 6 maart (20.00 uur) in wijkcentrum Alleman een bijeenkomst voor bewoners. Op de agenda staat onder meer een presentatie door Truus Berkhout van Vita Welzijn en Advies (voorheen stichting Welzijn Ouderen) over het thema ‘Ouderenmishandeling’.  Verder wordt een verslag van de vorige vergadering aan de bewoners voorgelegd en komen er mededelingen over de plannen voor een buurtkamer en een door de wijkbewoners te maken kunstproject. Ook wordt over de geplande uitbreiding van blauwe zones voor parkeren in de wijk gepraat en komt er informatie uit een recent gehouden vergadering van de OBA, de koepel van de platformbesturen.

Lees ook:Wijkvergadering in Bankras / Kostverloren
Lees ook:Openbare vergadering wijkplatform Keizer Karel Park
Lees ook:Suggesties ‘sociale samenhang’: van fietstocht tot buurttuin
Lees ook:Wijkvergadering Bankras / Kostverloren
Lees ook:Bijeenkomst bewoners Bankras/Kostverloren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.