Lokaal talent in P60

01-04 Francisca & FriendsP60 zegt zich meer te willen richten op lokaal talent, als het muzikale hart van Amstelveen. Op vrijdag 31 maart (20.30 uur) houdt de poprockband Kurt Rosa er zijn eerste officiële EP ten doop. Zaterdag 1 april verwelkomt P60 Francisca & Friends voor een avondvullende soulshow.

Nadat Kurt Rosa begin 2016 zijn carrière aftrapte, werd die al snel opgepikt door Giel Beelen en kwam de band in de top 100 van Giels’ Talentenjacht terecht kwamen. In mei won de band de Popprijs van Amstelland in P60. Na een jaar in zalen en festivals in de omgeving van Amsterdam en Utrecht gespeeld te hebben, dook hij de studio in. Het resultaat: een EP met zes nummers, vol energieke grooves, beukende gitaren en catchy zangpartijen. Deze zes nummers zijn op 31 maart live te horen.

Op 1 april staan Francisca & Friends op het podium van P60. Ze beheersen gevarieerde muziekstijlen. Op een ‘musical journey’ neemt de band het publiek mee naar 50’s jazz, de 60’s bossa via een vleugje latin, a touch of reggae, door naar de 70’s & 80’s swingende soul & funk. Maar ook nummers voorbij het millennium staan in het repertoire, zoals nummers van Amy Winehouse en Ben L’Oncle Soul.

 

 

 

Lees ook:Dirty Reggae Aggrolites in P60
Lees ook:Ode aan Prince in P60
Lees ook:Zangeres Francisca Burgos & band in Anna
Lees ook:Prince Tribute Night in P60
Lees ook:Fantan Mojah komt naar P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.