Fantan Mojah komt naar P60

16-12-08 Fantan MojahDe ‘hitmachine’ Fantan Mojah komt donderdag 8 december (20.00 uur) naar P60 voor een avond vol sweet reggae music. Op het podium wordt hij altijd gesteund door zijn vaste muzikale vrienden van de Jahvolution Band. Support van de avond wordt verzorgd door de Rotterdamse belofte Ahswin Jaydee.

Fantan Mojah veroverde met legendarische nummers als ‘Hungry’ en ‘Stronger’  de wereld. Daarnaast had hij talloze samenwerkingen met bijvoorbeeld Johnny Clark, Capleton en Zareb. Verdere inspiratie haalt hij uit onder andere Burning Spear en Buju Banton.

Dit voorjaar verscheen ‘Soul Rasta’ met daarop de instant classic ‘Rasta Got Soul’ en deze grote Europese tour tot gevolg. Samen met de Jahvolution Band zorgt hij voor echte rasta vibrations, of zoals hij het zelf verwoord: ‘It’s never getting old, reggae music, more and more!’.

Ashwin Jaydee 

Rotterdams topexponent van de Nederlandse reggaescene Ashwin Jaydee  brengt het publiek in de stemming. Legendarische reggaeplaten van The Wailers en Peter Tosh zaten ver weggestopt in de oude schuur van zijn vader, maar een kennismaking kon niet lang uitblijven. Bij het horen van de eerste klanken werd Jaydee hopeloos verliefd op de muziek die de voorlopige leidraad in zijn leven zou vormen.

Lees ook:‘Reggaetoppers’ in P60
Lees ook:Rootsriders komen in P60
Lees ook:Lutan Fyah en Joggo in P60
Lees ook:Dirty Reggae Aggrolites in P60
Lees ook:Reggae met Iba MaHr in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.