Documentaire Down to Earth in Cinema AV

gallery_001Ongekend succes voor Nederlandse documentaire Down to Earth. Al meer dan 75.000 bezoekers en nu staat de film in de Top 5 van de Nederlandse Arthouse- en Crossover films uit 2016. Van zaterdag 28 januari af draait de film in Cinema Amstelveen aan het Stadsplein. Hij is daar maar vijf keer te zien. Op zondag 29 januari 15.55 uur is een matineevertoning. Na afloop van de matinee vindt een nagesprek plaats in de zaal

De film raakt, ontroert en zet aan tot reflectie. Het succes van de Nederlandse documentaire Down to Earth van Rolf Winters en Renata Heinen weet van geen ophouden. Deze documentaire is de grote verrassing van dit moment.

Op zoek naar een nieuw perspectief en zingeving leefden Rolf Winters en Renata Heinen met hun drie kinderen vier jaar in Noord Amerika samen met een Indianenstam. Daar ontstond het idee om de wijsheid van de stamoudsten op film vast te leggen. Het DSC_0439gezin trok daarop een jaar rond de wereld op zoek naar de verborgen Wisdom Keepers en leefden bij verschillende volksstammen op zes continenten.

Down to Earth voert de kijker van de oevers van Lake Superior in Michigan tot het hart van de Amazone, van het Australische achterland tot de Kalahari woestijn en van de Andes tot aan de binnenlanden van India. Hun ontmoetingen met de ‘Keepers of the Earth’ laten niemand onberoerd. Awards: Kristallen Film | Illuminate Film Festival 2015 – Winnaar Juryprijs | Spirit Film Festival 2015 – Winnaar Publieksprijs.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:Benefietoptreden Youp van ’t Hek voor VUmc
Lees ook:Zoon Ernst van Jules de Corte in Griffioen
Lees ook:Documentaire over Beatles in Cinema AV
Lees ook:Festival met poppen, film en toneel in Poppentheater
Lees ook:Indian Film Festival in Cinema AV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.