Documentaire over Beatles in Cinema AV

facebook_huluAlleen op maandag 7 en dinsdag 8 november om 19.30 uur is de documentaire ‘The Beatles: Eight Days A Week’ te zien op het witte doek in Cinema Amstelveen.

De Oscar winnende regisseur Ron Howard gaat in deze documentaire op ontdekkingsreis naar de live-optredens van de groep. Van hun vroege optredens in clubs in Liverpool en Hamburg tot grote uitverkochte concerten over de gehele wereld. De film laat niet alleen de weg naar hun enorme roem zien maar ook de wissel die dit trekt op de bandleden, waardoor zij uiteindelijk beslissen om met toeren te stoppen en zich volledig te storten op hun muzikale energie. Inclusief een 30 minuten lang optreden van The Beatles in The Shea Stadium, na de aftiteling.

Verder zijn de volgende films te zien: Bridget Jones’s Baby, Tonio, het Seret Film Festival (za 5 t/m di 8 nov), Meester Spion, Trolls (NL versie 2D) en De Club van Sinterklaas en het Geblaf op de Pakjesboot. Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data en meer informatie over de films. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:‘Bridget Jones’s Baby’ in Cinema Amstelveen
Lees ook:Drie spannende films nog wek te zien
Lees ook:Hell or High Water in Cinema Amstelveen
Lees ook:Meester Spion in Cinema Amstelveen
Lees ook:Documentaire Down to Earth in Cinema AV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.